Hervormde Gemeente Herwijnen

Gemeentereis naar Israël
Wilt u informatie over de reis naar Israël: klik hier!

5 februari 2023 - ochtenddienst - viering Heilig Avondmaal

5 februari 2023 - avonddienst - dankdienst Heilig Avondmaal

Afkondigingen:

(Afkondigingen worden op de website geplaats ná de ochtenddiensten. De liturgieën worden vóórafgaande aan de diensten op de site geplaatst).

Hervormde Gemeente Herwijnen
Afkondigingen zondag 29 januari 2023 ochtend

Graag heet ik u en jullie hartelijk welkom in deze dienst. Een bijzonder welkom aan William en Monica Jansen en hun zoontje Misha. William en Monica zijn het nieuwe zendingsechtpaar dat wij gaan ondersteunen. Ze zullen straks iets vertellen over hun werk en Monica zal dat ook doen op de zondagsschool. Na de dienst kunnen we onder het koffiedrinken nader kennismaken met elkaar. Iedereen is daarbij van harte welkom.
Voorganger vanochtend is ds. Roseboom. De dienst staat in het teken van de voorbereiding op de viering van het Heilig Avondmaal.

Collecten
De eerste collecte is voor Open Doors, de tweede is voor het werk door de kerkrentmeesters en de derde collecte is voor het Onderhoudsfonds.

Vanavond, 18.30 uur: ds. Roseboom.

Diensten van volgende week zondag, DV 5 februari
10.00  uur: ds. Roseboom, viering van het Heilig Avondmaal.
15.00 uur: viering Heilig Avondmaal in woon- en zorgcentrum Avondlicht. Ds. Groot Karsijn hoopt de dienst te leiden.
18.30 uur: ds. J. van Dijk (Zeist), dankzegging op de viering van het Heilig Avondmaal.

De avondmaalscollecte volgende week is bestemd voor Serve India. Deze organisatie steunt met name christenen in India en Pakistan die enorm zijn getroffen door de grote overstromingen van vorig jaar en door de overheid daar vaak niet geholpen worden.
Los van de gevolgen van de overstromingen is er hongersnood en zijn besmettelijke ziekten uitgebroken. Serve India verleent hulp door onder meer eten, kleding, dekens en eenvoudige tenten te verstrekken.

Censura Morum
Wie vanwege de viering van het Heilig Avondmaal gebruik wil maken van het censura morum, kan contact opnemen met ds. Roseboom of met de wijkouderling.

Voorbede
We bidden voor de zieken en voor alle mensen die onderzoeken, behandelingen of operaties moeten ondergaan, en voor mensen die in afwachting zijn van uitslagen van onderzoeken.

We bidden ook voor de onrustige situatie in Israël.

Bij Daniël Haberlah en Sanne Vervoorn (Nieuwe Steeg) is zaterdag een een dochter geboren, Evie. We zullen Evie en haar ouders straks opdragen in de voorbede.

Actie Kerkbalans
De Actie Kerkbalans heeft in eerste telling opgebracht het prachtige bedrag van 65.713,40. Dat is bijna 500 euro meer dan de eerste telling vorig jaar. We zijn zeer dankbaar voor dit voorlopige resultaat en willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd heel hartelijk bedanken.
We hebben er alle vertrouwen in dat in de loop van het jaar het begrote bedrag van 69.750 euro gehaald gaat worden.

Rekeningnummers Hervormde Gemeente Rekeningnummers Hervormde Gemeente

Bank- en gironummers

Doel Bank Bankrekeningnummer
College van kerkrentmeesters RABO of
ING
NL42 RABO 0328000531
NL10 INGB 0000950925
Diaconie SKG NL41 RABO 0373740026
Kerkradio SKG NL19 RABO 0373740034
Administratie kerkblad RABO NL82 RABO 0328024643

Online diensten

Deze zijn te volgen in beeld en geluid via de onderstaande link.

Kerkdienst live meekijken en luisteren
(liturgie: zie laatste nieuws)

Kerkdienst (terug) luisteren
Hier kunt u kerkdiensten (terug) luisteren (zonder beeld)

Hervormde Gemeente Herwijnen - Kerkdienstgemist.nl

Collecten / giften

Wilt u geven aan een collecte of een andere gift doen? Klik op de QR-code of in de linkerkolom op 'laatste nieuws' voor diverse rekeningnummers.