Hervormde Gemeente Herwijnen

S P A N N E N D

Het online Rad van Avontuur draait op vrijdag 21 oktober '22!

Alle info over de loten voor het Rad van Avontuur:  klik hier!

PERSBERICHT: Studiedag met auteur en emeritus predikant Bart Gijsbertsen

2 oktober 2022 - ochtenddienst - Israëlzondag
2 oktober 2022 - avonddienst

29 september 2022 - afscheidsdienst Dhr. Evert Mannee

24 september 2022 - rouwdienst Mw. Dir van Arkel-Overheul

Afkondigingen:

(Afkondigingen worden op de website geplaats ná de ochtenddiensten. De liturgieën worden vóórafgaande aan de diensten op de site geplaatst).
Hervormde Gemeente Herwijnen
Afkondigingen zondag 2 oktober 2022 ochtend

Voorganger is ds. Roseboom.

Collecten
De eerste collecte is voor Kerk en Israël, de tweede is voor het werk door de kerkrentmeesters en de derde collecte is voor pastoraat en Prediking.

Vanavond, 18.30 uur: proponent Mostert (Leerdam).

Diensten van volgende week zondag, DV 9 oktober
9.30 uur:  ds. Hogenhout (Langerak)
18.30 uur: ds. Groot Karsijn. Deze dienst is geen gezamenlijke dienst, maar er is sprake van kanselruil. Ds. Roseboom gaat volgende week zondagavond voor in de Gereformeerde kerk, ds. Groot Karsijn gaat voor hier in de Hervormde kerk.

Voorbede
We bidden voor de zieken en voor alle mensen die onderzoeken, behandelingen of operaties moeten ondergaan, en voor mensen die in afwachting zijn van uitslagen van onderzoeken.

Bijbelgesprekskring
De Bijbelgespreksking komt komende dinsdagochtend 4 oktober voor de eerste keer dit seizoen bijeen. Aanvang 10.15 uur. We hopen met elkaar te praten over het gebed. Ook nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Acie Voedselbank
We houden weer een actie voor de Voedselbank Leerdam. U kunt producten inleveren in de kratten in de hal van de kerk, of tijdens de openingsuren in de Kringloopkas. In het laatst verschenen kerkblad vindt u een overzicht van de producten waar op dit moment veel behoefte aan is.

Rekeningnummers Hervormde Gemeente Rekeningnummers Hervormde Gemeente

Bank- en gironummers

Doel Bank Bankrekeningnummer
College van kerkrentmeesters RABO of
ING
NL42 RABO 0328000531
NL10 INGB 0000950925
Diaconie SKG NL41 RABO 0373740026
Kerkradio SKG NL19 RABO 0373740034
Administratie kerkblad RABO NL82 RABO 0328024643

Online diensten

Deze zijn te volgen in beeld en geluid via de onderstaande link.

Donderdag 29 sept. '22 om 13.30 uur is de afscheidsdienst van dhr. E. Mannee te volgen via deze link:

Kerkdienst live meekijken en luisteren
(liturgie: zie laatste nieuws)

Kerkdienst (terug) luisteren
Hier kunt u kerkdiensten (terug) luisteren (zonder beeld)

Hervormde Gemeente Herwijnen - Kerkdienstgemist.nl

Collecten / giften

Wilt u geven aan een collecte of een andere gift doen? Klik op de QR-code of in de linkerkolom op 'laatste nieuws' voor diverse rekeningnummers.