Hervormde Gemeente Herwijnen

Presentatie 200 jaar Hervormde Kerk Herwijnen deel 1

Presentatie 200 jaar Hervormde Kerk Herwijnen deel 2

Voor een foto-overzicht van de viering van 200 jaar Hervormde Kerk Herwijnen kijkt u even in het mapje 'Foto's diverse activiteiten'.

4e Lijdenszondag

3 maart 2024 | ochtenddienst | Ds. C.H. Buitink

3 maart 2024 | avonddienst | Ds. A. Stijf

Info diaconale werkvakantie bij De Herberg
Zie hier voor meer info.

Afkondigingen:

(Afkondigingen worden op de website geplaats ná de ochtenddiensten. De liturgieën worden vóórafgaande aan de diensten op de site geplaatst).

Hervormde Gemeente Herwijnen
Afkondigingen zondag 3 maart 2024

Voorganger is ds. C.H. Buitink (Waardenburg-Neerijnen).

Collecten
De eerste collecte is voor Trans World Radio. De tweede voor het werk door de kerkrentmeesters, de derde voor pastoraat en prediking.

Vanavond, 18.30 uur: ds. A. Stijf (Ede).
Volgende week zondag, D.V. 10 maart
10.00 uur: ds. B.J. van de Kamp (Harderwijk)
16.30 uur: ds. Roseboom. De dienst van volgende week zondagmiddag is een themadienst. Let dus op het aanvangstijdstip van halfvijf.

Voorbede
We bidden voor de zieken en voor alle mensen die onderzoeken, behandelingen of operaties moeten ondergaan.
We bidden voor mensen die in afwachting zijn van uitslagen van onderzoeken. En voor mensen die verblijven in tehuizen en klinieken.
Mieke van de Minkelis is opgenomen in het Beatrixziekenhuis. Ze krijgt daar een aantal onderzoeken.

Huwelijksjubileum
Bas van der Meijden en Annie van der Meijden- van Weelden (Zworrelstraat) hopen dinsdag 5 maart 60 jaar getrouwd te zijn. We zullen het echtpaar Van der Meijden straks opdragen in de voorbede.

Gemeenteavond over beleidsplan
Komende woensdag, 6 maart, hopen we een gemeente-avond te houden over het Beleidsplan. Aanvang 20.00 uur in het kerkelijk centrum. Voor meer informatie, zie het laatst verschenen kerkblad.

Rekeningnummers Hervormde Gemeente Rekeningnummers Hervormde Gemeente

Bank- en gironummers

Doel Bank Bankrekeningnummer
College van kerkrentmeesters RABO of
ING
NL42 RABO 0328000531
NL10 INGB 0000950925
Diaconie SKG NL41 RABO 0373740026
Kerkradio SKG NL19 RABO 0373740034
Administratie kerkblad RABO NL82 RABO 0328024643

Online diensten

Diensten zijn te volgen in beeld en geluid via de onderstaande link.

Kerkdienst live meekijken en luisteren
(liturgie: zie laatste nieuws)

Kerkdienst (terug) luisteren
Hier kunt u kerkdiensten (terug) luisteren (zonder beeld)

Hervormde Gemeente Herwijnen - Kerkdienstgemist.nl

Collecten / giften

Wilt u geven aan een collecte of een andere gift doen? Klik op de QR-code of in de linkerkolom op 'laatste nieuws' voor diverse rekeningnummers.