Hervormde Gemeente Herwijnen

Gemeentereis naar Israël
Wilt u informatie over de reis naar Israël: klik hier!

11 december 2022 - ochtenddienst - 3e Adventszondag
11 december 2022 - avonddienst - 3e Adventszondag

Info Licht voor de dorpen

Voor meer informatie het kaarten bestellen voor Licht voor de dorpen: klik hier!

Zanguurtje

Deze zal zijn op zondag 4 december D.V. na de avonddienst.
Voor het programma: klik hier!

Afkondigingen:

(Afkondigingen worden op de website geplaats ná de ochtenddiensten. De liturgieën worden vóórafgaande aan de diensten op de site geplaatst).

Hervormde Gemeente Herwijnen
Afkondigingen zondag 4 december 2022 ochtend

Voorganger is ds. B.J. van de Kamp (Harderwijk).

Collecten
De collecten zijn aan de uitgang. De eerste collecte is voor Gevangenenzorg Nederland, de tweede is voor het werk door de kerkrentmeesters en de derde collecte is voor  pastoraat en prediking.

Diensten
Vanavond, 18.30 uur: ds. J. van Dijk (Zeist). Aansluitend aan de dienst van vanavond hopen we weer een zanguurtje te houden. We drinken na de dienst eerst koffie en zingen daarna liederen uit verschillende christelijke bundels.

Diensten van volgende week zondag, DV 11 december
10.00 uur: ds. Roseboom
18.30 uur: ds. R.R. Eisinga (Gorinchem)

Voorbede
We bidden voor de zieken en voor alle mensen die onderzoeken, behandelingen of operaties moeten ondergaan, en voor mensen die in afwachting zijn van uitslagen van onderzoeken.

Arie van Mourik (Achterweg) is thuisgekomen uit het ziekenhuis. Hij heeft een nieuwe heup gekregen.

Frans van Os (Haaften) wordt dinsdag opgenomen in het ziekenhuis voor een nieuwe operatie aan z’n vinger.

Afhalen kerststerren
Iedereen die kerststerren heeft besteld kan die komende zaterdag, 10 december, tussen 8.30 en 12.00 uur afhalen bij de Kringloopkas, Achterweg 57. Het zou fijn zijn als u met pin of met gepast geld kunt betalen.

Licht voor de dorpen
Zaterdag 10 december wordt weer Licht voor de dorpen gehouden. De lichtjesroute over het kerstverhaal wordt dit keer gelopen door Tuil. Kaartjes zijn te koop via de website en de facebookpagina van Licht voor de dorpen.

Hap en stap
De gezamenlijke jeugdclubs van beide kerken hopen vrijdag 16 december weer een Hap en Stap-avond te houden. We zoeken mensen waar de kinderen in groepjes van vijf of zes, samen met iemand van de leiding, mee kunnen eten. Dat zal zijn rond 18.30 uur.
Voor meer informatie en opgeven: zie het laats verschenen kerkblad. U kunt ook contact opnemen met Marco van Zante.

Rekeningnummers Hervormde Gemeente Rekeningnummers Hervormde Gemeente

Bank- en gironummers

Doel Bank Bankrekeningnummer
College van kerkrentmeesters RABO of
ING
NL42 RABO 0328000531
NL10 INGB 0000950925
Diaconie SKG NL41 RABO 0373740026
Kerkradio SKG NL19 RABO 0373740034
Administratie kerkblad RABO NL82 RABO 0328024643

Online diensten

Deze zijn te volgen in beeld en geluid via de onderstaande link.

Kerkdienst live meekijken en luisteren
(liturgie: zie laatste nieuws)

Kerkdienst (terug) luisteren
Hier kunt u kerkdiensten (terug) luisteren (zonder beeld)

Hervormde Gemeente Herwijnen - Kerkdienstgemist.nl

Collecten / giften

Wilt u geven aan een collecte of een andere gift doen? Klik op de QR-code of in de linkerkolom op 'laatste nieuws' voor diverse rekeningnummers.