Hervormde Gemeente Herwijnen

22 mei 2022 - ochtenddienst
22 mei 2022 - avonddienst

Zanguurtje

Het zanguurtje heeft vanwege corona 2 jaar lang stilgelegen, maar we gaan weer van start!
Hierbij nodig ik jullie van harte uit voor het zanguurtje van zondagavond.

Het programma vindt u hier.

Afkondigingen:
(Afkondigingen worden op de website geplaats ná de ochtenddiensten. De liturgieën worden vóórafgaande aan de diensten op de site geplaatst).

Hervormde Gemeente Herwijnen
Afkondigingen zondag 22 mei 2022

Overlijden
Gisteren, zaterdag 21 mei, is overleden, in de leeftijd van 75 jaar, Jurriën Overheul. De heer Overheul woonde onder ons aan de Berkenlaan. De begrafenis heeft plaats komende zaterdag, 28 mei. Voorafgaand daaraan wordt hier in de kerk een rouwdienst gehouden, aanvang 10.30 uur. Ds. Roseboom hoopt de dienst te leiden. De dienst is te volgen via de kerkradio en via het YouTube-kanaal van de kerk.
Gelegenheid tot condoleren komende vrijdagavond, van 19.00 tot 20.00 uur in Rouwcentrum Lingewaal aan de Schoutensteeg.

Collecten
De eerste collecte is voor Stephanos, de tweede collecte is voor het werk door de kerkrentmeesters en de derde collecte is voor pastoraat en prediking.

Vanavond
18.30 uur: prof. dr. F.G. Immink (Woudenberg). Aansluitend aan de dienst van vanavond hopen we voor het eerst sinds lange tijd weer een zanguurtje te houden. We drinken na de dienst eerst koffie en zingen daarna uit verschillende christelijke bundels. Iedereen is van harte welkom.

Komende donderdag, 26 mei, Hemelvaartsdag
9.30 uur: ds. Roseboom

Volgende week zondag, DV 29 mei
9.30 uur: ds. P. van Duijvenboden (Apeldoorn)
18.30 uur: ds Roseboom.

Voorbede
We bidden voor de zieken en voor alle mensen die onderzoeken, behandelingen of operaties moeten ondergaan, en voor mensen die in afwachting zijn van uitslagen van onderzoeken.
We bidden ook voor Truus van Cronenberg (Meerenburg), die nog in het ziekenhuis ligt. En voor Mieke van de Minkelis, die opnieuw bezig is met een aantal kuren.

Ontmoetingslunch
Volgende week zondag, 29 mei, is er in de Gereformeerde kerk een ontmoetingslunch, waar ook de mensen uit Oekraïne die in Herwijnen zijn ondergebracht voor worden uitgenodigd. Na de ochtenddienst is er eerst koffie en ruimte voor het spelen van een zelf meegebracht spelletje. Rond twaalf uur wordt de zelf meegebrachte lunch gebruikt.
Wie wil deelnemen is van harte welkom.

Rekeningnummers Hervormde Gemeente Rekeningnummers Hervormde Gemeente

Bank- en gironummers

Doel Bank Bankrekeningnummer
College van kerkrentmeesters RABO of
ING
NL42 RABO 0328000531
NL10 INGB 0000950925
Diaconie SKG NL41 RABO 0373740026
Kerkradio SKG NL19 RABO 0373740034
Administratie kerkblad RABO NL82 RABO 0328024643

Rouwdienst 12-5-2022
Link naar de rouwdienst van Daan de Lorijn klik hier

Link naar de rouwdienst van Mattie Overheul klik hier

Online diensten

Deze zijn te volgen in beeld en geluid via de onderstaande link.

Kerkdienst live meekijken en luisteren
(liturgie: zie laatste nieuws)

Kerkdienst terug luisteren
Hier kunt u kerkdiensten terug luisteren (zonder beeld)

Hervormde Gemeente Herwijnen - Kerkdienstgemist.nl

Collecten / giften

Wilt u geven aan een collecte of een andere gift doen? Klik op de QR-code of in de linkerkolom op 'laatste nieuws' voor diverse rekeningnummers.

meer