Hervormde Gemeente Herwijnen

3 juli 2022 - middagdienst - themadienst
"Op reis"

Afkondigingen:

(Afkondigingen worden op de website geplaats ná de ochtenddiensten. De liturgieën worden vóórafgaande aan de diensten op de site geplaatst).

Hervormde Gemeente Herwijnen
Afkondigingen zondag 3 juli 2022

Voorganger is ds. L. van Rees (Hoogblokland).

Collecten
De collecten zijn aan de uitgang. De eerste collecte is voor het werk door stichting De Hoop, de tweede is voor het werk door de kerkrentmeesters en de derde collecte is voor pasoraat en prediking.

Diensten
Vanmiddag 16.30 uur: ds. Roseboom. We hopen vanmiddag weer een themadienst te houden, die dus begint om half vijf. Iedereen van harte welkom.
Diensten van volgende week zondag, DV 10 juli 9.30 uur: ds. C.N. van Dis (Nieuwegein) 18.30 uur: ds. D.C.G. van der Kraan (Gouda); na de dienst van volgende week zondagavond hopen we weer een zanguurtje te houden.

Voorbede
We bidden voor de zieken en voor alle mensen die onderzoeken, behandelingen of operaties moeten ondergaan, en voor mensen die in afwachting zijn van uitslagen van onderzoeken. Gea van Os (Haaften) is na een dagopname weer thuisgekomen uit het ziekenhuis en moet verder herstellen.

Werkgroep Gambia
De jongeren van de werkgroep Gambia vertrekken zaterdag 16 juli voor een werkvakantie naar Gambia en hopen woensdag 3 augustus weer thuis te zijn. In de avonddienst van volgende week zondag wordt in de Gereformeerde Kerk aandacht besteed aan hun vertrek. Wij zullen de jongeren straks ook opdragen in de voorbede.

Rekeningnummers Hervormde Gemeente Rekeningnummers Hervormde Gemeente

Bank- en gironummers

Doel Bank Bankrekeningnummer
College van kerkrentmeesters RABO of
ING
NL42 RABO 0328000531
NL10 INGB 0000950925
Diaconie SKG NL41 RABO 0373740026
Kerkradio SKG NL19 RABO 0373740034
Administratie kerkblad RABO NL82 RABO 0328024643

Online diensten

Deze zijn te volgen in beeld en geluid via de onderstaande link.

Kerkdienst live meekijken en luisteren
(liturgie: zie laatste nieuws)

Kerkdienst terug luisteren
Hier kunt u kerkdiensten terug luisteren (zonder beeld)

Hervormde Gemeente Herwijnen - Kerkdienstgemist.nl

Collecten / giften

Wilt u geven aan een collecte of een andere gift doen? Klik op de QR-code of in de linkerkolom op 'laatste nieuws' voor diverse rekeningnummers.